Η τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα δεν μασάει τα λόγια της…

View this post on Instagram

#Repost @official_mariospriamos Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία για εμένα το να βρεθώ στην σκηνή του @j2us_gr με την αγαπημένη Coach μου @aspatsinaofficial . Ενα concept εντελώς άγνωστο το να τραγουδήσω σε σκηνή αφού δεν το εχω κάνει ποτέ στην ζωή μου . Είμαι σίγουρος οτι θα περάσουμε καλά θα διασκεδάσουμε και θα γελασουμε όπου αυτός είναι και ο μοναδικός σκοπός και στόχος μου στο παιχνίδι. Το φιλανθρωπικό κομμάτι είναι ο πρωταρχικός λόγος που δέχτηκα να συμμετέχω στο Show και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Εύχομαι με την σειρά μου καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια , στον παρουσιαστή , στην παραγωγή και σε όλους όσους εργάζονται για ένα όμορφο αποτέλεσμα. #priamosmarios #opentv #j2us #aspatsina

A post shared by Aspa Tsina (@aspatsinaofficial) on

«Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση»

«Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω.

View this post on Instagram

Loading…

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής», είπε αυθόρμητα η Άσπα Τσίνα.

Τι συνέβη με την Βίκυ Κάβουρα;

«Έσπευσε να προκαταβάλει το τηλεοπτικό κοινό ότι “δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα”. Αυτά τα πράγματα είναι και αστεία και ανεπίτρεπτα. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ παρέα, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα στον πλανήτη Γη. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη και βεβαίως, ο ρόλος της είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει, όσο καταλαβαίνει… πορεύεται στη ζωή του με τα όπλα του», είπε κλείνοντας η Άσπα Τσίνα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr