Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζούμε τη νέα καθημερινότητα και #Μένουμεασφαλείς

Ζούμε τη νέα καθημερινότητα και #Μένουμεασφαλείς

Απολαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εύκολα και ψηφιακά

Η μεγάλη και δύσκολη μάχη που έδωσε η κοινωνία μας για να διαφυλάξει το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας κορονοϊού είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ήταν από την πρώτη στιγμή αρωγός σε αυτή τη μάχη.

#Μένουμεασφαλείς κι επανερχόμαστε σταδιακά στη νέα καθημερινότητα με προσοχή για να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, αλλά και για να στηρίξουμε αυτούς που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή για να μας κρατήσουν ασφαλείς.

Στην εταιρεία θέσαμε εξ αρχής ως βασική μας προτεραιότητα τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας, στηρίζοντάς τους με πράξεις ουσίας. Όλες μας οι δυνάμεις εστιάζουν στο να συνεχίσουμε να παρέχουμε την εμπειρία εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, δίνοντας στους καταναλωτές μια σειρά καναλιών για τις συναλλαγές τους με την εταιρεία.

Η Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης, 181133, λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το 24ωρο, για να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Η ανανεωμένη και φιλική προς τον χρήστη, ιστοσελίδα της εταιρείας – fysikoaerioellados.gr,  ενημερώνει αναλυτικά για τη διαδικασία σύνδεσης σε φυσικό αέριο ή και ρεύμα, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες και τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Χωρίς αναμονή οι καταναλωτές επικοινωνούν σε αληθινό χρόνο και μέσω του εύχρηστου καναλιού «chat», και λαμβάνουν  άμεση και δωρεάν υποστήριξη από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας. Ταυτόχρονα, από την ίδια ιστοσελίδα, μπορούν εύκολα και γρήγορα, να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, κάνοντας χρήση των online υπηρεσιών, my Account, e-payment και web banking, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα είναι πλήρως λειτουργικά με αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Με 160 χρόνια εμπειρίας και μοναδική τεχνογνωσία, το Φυσικό Αέριο καλύπτει κάθε ανάγκη του καταναλωτή για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο στο σπίτι ή την επιχείρησή, κάνοντας τη ζωή του πιο απλή και ξέγνοιαστη.

Οι πελάτες της απολαμβάνουν φθηνότερο ρεύμα και από το νυχτερινό, όλη την ημέρα, 20% χαμηλότερη τιμή στο φυσικό αέριο και συνδυασμό των δύο, με πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύμα. Επιπλέον, χάρη στις συνεργασίες της με μεγάλες εμπορικές αλυσίδες (Vodafone, Alpha Bank, Interamerican, Mondial Assistance, ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο) προσφέρει δωρεάν παροχές και προνόμια (επιταγές έκπτωσης, δωροεπιταγές, bonus πόντους, ασφάλεια κατοικίας κι επιχείρησης κ.α.)

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, όλο το προσωπικό του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, είναι δίπλα στους καταναλωτές για να τους εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο. Επιστρέφουμε στην καθημερινότητα με σταδιακά και προσεκτικά βήματα χωρίς να χρειάζεται να στερηθούμε αυτά που έχουμε ανάγκη. Κάλεσε στο 181133 ή μπες στο fysikoaerioellados.gr για οτιδήποτε χρειαστείς.

Το Φυσικό Αέριο συνεχίζει να δίνει ενέργεια στη ζωή σου.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024