Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι κιτς»

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι κιτς»

Όλα όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς στην Τατιάνα Στεφανίδου

Τι γίνεται με το My Style Rocks;

«Η παραγωγή του My Style Rocks εξαρτάται από κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες από τη γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει πρόσβαση για να έρθουν, άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή αν θέλει ο παραγωγός. Αν δεν υπάρχουν πτήσεις να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν είναι ανοικτά τα μαγαζιά ώστε τα κορίτσια να αγοράσουν πράγματα για να διαγωνιστούν, δεν μπορεί να γίνει. Θα δούμε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι ειδικοί να μας πουν τα της υγείας που είναι και αξιοσέβαστοι.»

Εγώ έχω εκπλαγεί από τη σοβαρότητα των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν το θέμα και βέβαια έχω εκπλαγεί και με το κιτσαριό που υπάρχει γύρω γύρω. Από τη μία βλέπεις επιστήμονες και από την άλλη ευτελή πράγματα. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά, αλλά εάν δω ότι εσύ φοράς κάτι που είναι κιτς ή στο δημιούργησαν, γιατί είπα και κάπου ότι ίσως επειδή είναι αυτό που είναι, εύπλαστος, του είπαν ντύσου κιτς, γιατί ήταν κιτς και δεν το παίρνω πίσω.

View this post on Instagram

Καλημερα φιλοιμου αγαπημενοι..🙏🏼💙🌸🌺 Να ξεκινησω απο τα ποδια μου.. Τα παντοφλακια μου εχουν γυρισει ολον τον κοσμο…‼️ Το μαντω Chanel απο δερμα βινυλ και σπαγγο τρυπιτο για να παιρνω αερα πανω απο ενα σορτς και τ σερτ .LAK.. Αγαπω τα στυλιστικα μπερδεματα… Οταν μεγαλωσω θελω να γινω κριτης του στυλ.. Ισως σε εκπομπη με εξυπνες στυλατες γυναικες οχι απαραιτητα ομορφες αδυνατες ευτραφεις κοντες η ψηλες, αρκει να εχουν χαρακτηρα και τολμη για στυλ… Εγω ετοιμαζομαι..😂😂🙏🏼‼️♥️ #βαρεθηκατομενουμεσπιτι

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

«Τα χρήματα από το My Style Rocks μου τα παίρνει το κράτος»

«Από εκεί και πέρα τη στιγμή που είναι η Βανδή που γλείφει, ο Φασουλής που κάνει εκείνο και το άλλο, πάω πάσο. Είμαστε κριτές, όταν λέμε κάτι πρέπει να το υποστηρίζουμε. Ο Τρύφωνας είπε ότι ήμασταν μαζί στο FAB 5 και με στήριξε. Υπάρχουν όλες οι κασέτες, όλα τα στιγμιότυπα και μπορεί να δει ο κόσμος και να κρίνει Τρύφωνά μου. Θα δούμε πώς ήταν ο καθένας…

Όταν κάνω μια συμφωνία, έρχεται το κράτος και μου παίρνει τα λεφτά. Τα χρήματα από το My Style Rocks μου τα παίρνει το κράτος. Μεγάλοι επιχειρηματίες και φίλοι μου από το εξωτερικό, τους οποίους έχω βοηθήσει στο παρελθόν, δεν με στηρίζουν απλώς, αλλά εκδικητικά προς το κράτος με έχουν βασιλιά», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024