Κρήτη : Νεκρός 33χρονος πατέρας στο τροχαίο στο Ηράκλειο
Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο τραγικό απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο.
Άλλη μία τραγωδία γράφτηκε με αίμα στους δρόμους της Κρήτης, καθώς ένας 33χρονος άνθρωπος – πατέρας και σύζυγος – έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου στις αρχαιότητες της Γόρτυνας, όταν δύο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας, συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα.
Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο άτυχος 33χρονος μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και έναν ακόμη άνδρα.
Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποία απεγκλώβισαν τους τραυματίες, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ο 33χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.
Η 29χρονη σύζυγός του μαζί με την 9χρονη κόρη τους, τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και ο άνδρας που επέβαινε στο ΙΧ.
Στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, επέβαιναν σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.
Στη ΜΕΘ η σύζυγος του θύματος
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αστυνομική πηγή στο ekriti.gr η 29χρονη σύζυγος του άτυχου Γιάννη, τραυματίστηκε σοβαρά και μόλις έφτασε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο και από εκεί στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται.
Στη Χειρουργική του Βενιζελείου νοσηλεύονται οι υπόλοιποι τρεις άνδρες του τροχαίου (ένας που επέβαινε στο ΙΧ της οικογένειας και δύο που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα).
Τα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ με το ένα από αυτά, ένα κοριτσάκι 9 ετών, να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Η σορός του 33χρονου πήγε στο ΠΑΓΝΗ.
- Δρομολογείται κατασκευή σχολείου με γυάλινα δάπεδα στην Αρχαία Κόρινθο
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442