
Αλλαγές στην ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά: Σταματά να είναι καθημερινή
Η υποχώρηση της επιδημίας σημαίνει και αλλαγές στην ενημέρωση που κάνουν κάθε απόγευμα Τσιόδρας και Χαρδαλιάς.
Αλλάζει η απογευματινή ενημέρωση που έγινε συνήθεια από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.
Ειδικότερα το κλασικό απογευματινό μας ραντεβού θα σταματήσει, μιας και η πορεία της επιδημίας στη χώρα μας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθημερινή ενημέρωση σταματάει και θα γίνεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, όποτε φυσικά κρίνεται απαραίτητο λόγω έκτακτων καταστάσεων και τις άλλες φορές θα γίνεται γραπτώς.
Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα, η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας οι οποίες αναφέρουν ότι στη σημερινή ενημέρωση θα παραστεί και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ




