Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Disney: Παιδικές μάσκες με τους αγαπημένους ήρωες

Disney: Παιδικές μάσκες με τους αγαπημένους ήρωες

Η Disney δεσμεύθηκε ότι το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις -κοστίζει 19,99 δολάρια το πακέτο τεσσάρων μασκών- θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Medshare, ο οποίος επαναδιανέμει ιατροφαρμακευτικό υλικό στα νοσοκομεία που έχουν ανάγκη.

Το Center for Disease Control and Prevention στις ΗΠΑ συμβουλεύει τον κόσμο να φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου για να επιβραδύνει τη διάδοση του κορονοϊού. Ομολογουμένως, δεν είναι ένα ευχάριστο «αξεσουάρ», ειδικά όταν ζεσταίνει ο καιρός, αλλά η Disney προσφέρει μια ελκυστική λύση για τα μικρά παιδιά: παρουσίασε μια σειρά από υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες προστατευτικές μάσκες με τους ήρωες των ιστοριών της, από το Baby Yoda και τους Avengers μέχρι τον Winnie-the-Pooh και τον Mickie Mouse.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@shopdisney is offering a new range of cloth face masks, plus read more about donations to families and communities in the U.S. during this trying time on the blog (link in bio).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disney Parks Blog (@disneyparksblog) στις

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Disney δεσμεύθηκε ότι το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις -κοστίζει 19,99 δολάρια το πακέτο τεσσάρων μασκών- θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Medshare, ο οποίος επαναδιανέμει ιατροφαρμακευτικό υλικό στα νοσοκομεία που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν από τώρα -μεγέθη small, medium και large- και εκτιμάται ότι οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνουν τον Ιούνιο. Επιπλέον, η Disney γνωστοποίησε ότι θα δωρήσει 1 εκατομμύριο μάσκες σε ευάλωτες κοινότητες και σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται για τη μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας (έχει ήδη δωρήσει περισσότερες από 100.000 μάσκες στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης, της Καλιφόρνιας, της Φλόριντα και της Ουάσινγκτον, DC).

«Ελπίδα μας είναι ότι οι υφασμάτινες μάσκες της Disney, με κάποιους από τους αγαπημένους μας ήρωες πάνω, θα δώσουν λίγη παρηγοριά σε οικογένειες, θαυμαστές και κοινότητες που είναι τόσο σημαντικές για μας» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση, ο Έντουαρντ Παρκ, πρώτος αντιπρόεδρος του shopDisney.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024