Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καμπανάκι» για τις πλατείες: Με κλείσιμο προειδοποιεί ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης

«Καμπανάκι» για τις πλατείες: Με κλείσιμο προειδοποιεί ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κανόνες από πολίτες και μαγαζιά, ο δήμαρχος προτίθεται να προχωρήσει στο κλείσιμο της πλατείας, την ώρα που εικόνες με συναθροίσεις σε ανοιχτούς χώρους προκαλούν προβληματισμό στην κυβέρνηση

Μετά το βραδινό λουκέτο της πλατείας Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, με κλείσιμο της πλατείας της Νέας Σμύρνης σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας προειδοποιεί ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κανόνες από πολίτες και μαγαζιά, ο δήμαρχος προτίθεται να προχωρήσει στο κλείσιμο της πλατείας, την ώρα που εικόνες με συναθροίσεις σε ανοιχτούς χώρους προκαλούν προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Ο διάχυτος εκνευρισμός στο κυβερνητικό επιτελείο μάλιστα, αποτυπώθηκε στην παρέμβαση που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας. Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι, εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους» δηλώνει ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης στο Open.

Προσθέτει, δε, πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Προβληματισμός στην κυβέρνηση – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Μπορεί ο στόχος της κυβέρνησης να είναι η αποφυγή συνωστισμού, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση, ωστόσο στο τραπέζι υπάρχει και πιο αυστηρό πλάνο, σε περίπτωση που κάθε βράδυ οι πλατείες γεμίζουν ασφυκτικά με απερίσκεπτους νέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται ακόμα και η απαγόρευση κυκλοφορίας είτε σε πλατείες, είτε σε περιοχές όπου οι κάτοικοι δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιστημόνων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024