Η είδηση έγινε γνωστή με εξαιρετική ανακούφιση αφού ο κατηγορούμενος είχε εμφανιστεί σε δικαστικές αίθουσες, είχε έρθει επαφή με αστυνομικούς που τον μετήγαγαν και όσους βρίσκονταν εντός των αιθουσών (δικαστές, δημοσιογράφοι κλπ).

Αρνητικό βγήκε το τεστ για τον κοροναϊό που υποβλήθηκε ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η είδηση έγινε γνωστή με εξαιρετική ανακούφιση, αφού ο κατηγορούμενος είχε εμφανιστεί σε δικαστικές αίθουσες, είχε έρθει επαφή με αστυνομικούς που τον μετήγαγαν και όσους βρίσκονταν εντός των αιθουσών (δικαστές, δημοσιογράφοι κλπ).

Ανέβασε πυρετό

Νωρίτερα, ο νεαρός κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ λόγω του πυρετού, που ήταν και το μοναδικό σύμπτωμα που εμφάνισε. Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα, παρέμεινε σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

Χθςς πάντως στο δικαστήριο, όπου απάντησε σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο κατηγορούμενος είπε ότι είχε πυρετό.

Η είδηση προκάλεσε αμέσως μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr