Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι μπελάδες του Αλέξη Τσίπρα

Οι μπελάδες του Αλέξη Τσίπρα

Κάτι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως δεν περνάει καλύτερα. Η απραξία και η ακινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στον καιρό της καραντίνας έφερε αναστατώσεις και πάμπολλες αμφισβητήσεις. Οι εχθροπαθείς του κόμματος, ο απαίδευτος κύκλος των λαϊκιστών που συντονίζονται με τις παλαιοπασοκικές και αυριανιστικές πρακτικές ακατάσχετης σκανδαλοθηρίας, ανέπτυξαν πεδία διεκδίκησης όλο το προηγούμενο διάστημα και απαιτούν» σκληρή αντιπολίτευση» από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αντιλαμβάνεται πόσο προβληματικό είναι την ώρα που καίγεται ο τόπος εκείνος περί άλλων να λαλεί..

Ωστόσο ταλαντεύεται, δεν παίρνει θέση καθαρή και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, δεν τους ακολουθεί, αλλά ούτε τους αποτρέπει. Κοινώς τους αφήνει ανενόχλητους. Μάλλον παραγνωρίζει το γεγονός ότι φτιάχνουν βάση αποδόμησης, η οποία προφανέστατα θα ενεργοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Και ας λέει ο Θανάσης ότι δεν τρέχει τίποτε.. Τρέχει και παρατρέχει. Οσο καθυστερεί την αλλαγή και την ανανέωση του κόμματος  ο κ. Τσίπρας, τόσο περισσότερο ευνοεί τις εκπαιδευμένες στον εσωκομματικό πόλεμο τάσεις και δυνάμεις.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024