Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Ράντκλιφ: Επιστρέφει στη δράση του Χάρι Πότερ για καλό σκοπό

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Επιστρέφει στη δράση του Χάρι Πότερ για καλό σκοπό

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ» διαβάζει τα μυθιστορήματα της κλασικής σειράς της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ για όσους παραμένουν σε συνθήκες καραντίνας

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ, διαβάζει -δυνατά και όντας στο σπίτι του- από το πρώτο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», από την κλασική σειρά της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ και στις οκτώ ταινίες, ξεκινά τις αναγνώσεις από το πρώτο κεφάλαιο, στο οποίο αφήνουν το μωρό Πότερ στο κατώφλι του σπιτιού του θείου και της θείας του.

Από τον καναπέ του, διαβάζει τις περίφημες πρώτες αράδες:

«Mr. and Mrs. Dursley, of number four, Privet Drive, were proud to say that they were perfectly normal, thank you very much».

Έως τα μέσα του καλοκαιριού, θα διαβαστούν, ένα κάθε εβδομάδα, και τα 17 κεφάλαια του βιβλίου και η ακρόαση θα είναι διαθέσιμη στο Spotify και στο wizardingworld.

Άλλοι που θα μας οδηγήσουν με τη φωνή τους στο σύμπαν του Χάρι Πότερ είναι ο Έντι Ρέντμεϊν, του «Fantastic Beasts» και οι Στίβεν Φράι, Κλαούντια Κιμ και Νόμα Ντουμεζβένι, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ντακότα Φάνινγκ.

Το «Harry Potter at Home» εγκαινιάστηκε από την «Wizarding Home Digital» και την ίδια τη Ρόουλινγκ ως απάντηση στην πανδημία, βοηθώντας παιδιά και γονείς την περίοδο του lockdown, προσφέροντας κουίζ, παζλ και πολλά άλλα.

«Γονείς, δάσκαλοι και όσοι φροντίζουν τα μικρά για να διασκεδάζουν και να έχουν ενδιαφέρον για πράγματα όσο είμαστε σε λουκέτο, μπορεί να έχουν ανάγκη από λίγη μαγεία, κατά συνέπεια είμαι ενθουσιασμένη που εγκαινιάζω το Harry Potter at Home» είχε πει η συγγραφέας τον Απρίλιο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024