Εδώ και λίγες μέρες έχει έρθει το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη στην… κίτρινη επικαιρότητα, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να απασχολεί έντονα τον Άρη. Και όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγελος Χαριστέας έχει προχωρήσει για τα καλά την υπόθεση του Έλληνα στόπερ, με την εισήγηση του Μίχαελ Ένινγκ να είναι θετική.
Ωστόσο, όλες οι πλευρές πρέπει να περιμένουν και τις εξελίξεις με την UEFA. Διότι για να κάνει μεταγραφή ο Άρης πρέπει να αρθεί το ban το οποίο αυτή τη στιγμή δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε ενίσχυση.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,