Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Όθωνας - ΚΙΝΑΛ: Θα διαψευστούν όσοι διακινούν σενάρια συμπράξεων με ΣΥΡΙΖΑ

Μ. Όθωνας – ΚΙΝΑΛ: Θα διαψευστούν όσοι διακινούν σενάρια συμπράξεων με ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά, όχι μόνο διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καθιστά σαφές ότι το Κίνημα Αλλαγής πορεύεται αυτόνομα ως σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα

Ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά, όχι μόνο διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καθιστά σαφές ότι το Κίνημα Αλλαγής πορεύεται αυτόνομα ως σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Η ΝΔ διαρρέει σενάρια πρόωρων εκλογών

Μιλώντας στον ρ/σ της ΕΡΑ, ο κ. Όθωνας κατακρίνει την κυβέρνηση για την ανοχή στα σενάρια εκλογών, λέγοντας ότι «εργαλειοποιεί δημοσκοπήσεις και την προνομιακή σχέση με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και διαρρέει σενάρια πρόωρων εκλογών».

Παράλληλα, ασκεί έντονη κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «επιχειρούν να ζεστάνουν το όχι ξαναζεσταμένο, αλλά τελείως καμένο φαγητό των περί δήθεν αντιδεξιών μετώπων. Προσπαθώντας να καμουφλάρει την αμηχανία του, την έλλειψη προτάσεων και ουσιαστικής πολιτικής παρέμβασης σε αυτό το πολύ κρίσιμο για τη χώρα και την κοινωνία περιβάλλον».

Για την στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής, ο Μανώλης Όθωνας υπογραμμίζει: «Δεν θα τροφοδοτήσουμε μια συζήτηση που είναι πολύ μακριά από την αγωνία των ανθρώπων αυτή την περίοδο. Θέλω απλά να επαναλάβω με απόλυτη σαφήνεια, ότι όπως διαψεύστηκαν οι προ-κοροναϊού προφήτες, έτσι θα διαψευστούν και οι μετά-κοροναϊού προφήτες, που λανσάρουν και διακινούν σενάρια μετώπων και συμπράξεων».

Η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία δεν φοράει ούτε παπιγιόν ούτε αμπέχονο

Προς επίρρωση αυτού, πρόσθεσε ότι η Φώφη Γεννηματά, πριν λίγες μέρες στη Βουλή επανέλαβε για πολλοστή φορά, ότι η αυτόνομη πορεία είναι δεδομένη, αδιαπραγμάτευτη και χωρίς αστερίσκους.

«Έχουμε τον δικό μας εναλλακτικό δρόμο. Ένα δρόμο που εκπροσωπεί την σύγχρονη, έξυπνη σοσιαλδημοκρατία, που δικαιώθηκε ως αξιακό, ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο από την πρόσφατη κρίση. Όλα αυτά είναι πολύ μακριά από τις πολιτικές και ιδεολογικές συντεταγμένες και της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η σύγχρονη, έξυπνη σοσιαλδημοκρατία δεν φοράει ούτε παπιγιόν, ούτε αμπέχονο».

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024