Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αύστρια: Έκκληση για προσοχή ενόψει χαλάρωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αύστρια: Έκκληση για προσοχή ενόψει χαλάρωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Έκκληση για επίδειξη λογικής και ταυτόχρονα ρητή προειδοποίηση να μην υπάρξει απρόσεκτη αντιμετώπιση της κατάστασης ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων και της περαιτέρω απελευθέρωσης των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, που ισχύουν από την 1η Μαίου, απευθύνει με σημερινή ανακοίνωσή του το Αυστριακό Ιατρικό Επιμελητήριο (Σύλλογος)

Έκκληση για επίδειξη λογικής και ταυτόχρονα ρητή προειδοποίηση να μην υπάρξει απρόσεκτη αντιμετώπιση της κατάστασης ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων και της περαιτέρω απελευθέρωσης των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, που ισχύουν από την 1η Μαίου, απευθύνει με σημερινή ανακοίνωσή του το Αυστριακό Ιατρικό Επιμελητήριο (Σύλλογος).

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τόμας Σέκερες καλεί σε περαιτέρω συνέχιση της τήρησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως η χρήση προστατευτικής μάσκας σε κλειστούς χώρους, η απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από άλλους ανθρώπους και το τακτικό πλύσιμο των χεριών, που είναι απαραίτητα για την αποφυγή πιθανής αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων.

«Όλοι έχουμε πετύχει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες και είμαστε σε εξαιρετική διεθνή θέση, ωστόσο, λόγω της απροσεξίας και της έλλειψης πειθαρχίας, δεν πρέπει να καταστρέψουμε την επιτυχία που υπήρξε σε αυτή τη διαδρομή», αναφέρει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για τις εικόνες κατά το χθεσινό Σάββατο, με τις μεγάλες «ουρές» μπροστά από μερικά καταστήματα.

«Είναι κατανοητό, έπειτα από μία μακρά φάση απομόνωσης, οι άνθρωποι να συνωστίζονται και πάλι στα καταστήματα, όμως παρ’ όλα αυτά, ο καθένας πρέπει να αποφασίσει για τον εαυτό του εάν κάθε αγορά είναι πραγματικά απαραίτητη τις πρώτες ημέρες», σημειώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Επιμελητηρίου, προειδοποιώντας για μία ακόμη φορά, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχαστούν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα στον ταραχώδη ρυθμό των αγορών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024