Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί: «Εκανα πολλές θυσίες για να παίξω κόντρα στους κορυφαίους»

Ελ Αραμπί: «Εκανα πολλές θυσίες για να παίξω κόντρα στους κορυφαίους»

Ο Ελ Αραμπί μίλησε στους Ισπανούς για την επιστροφή του στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί περνάει καλά στον Ολυμπιακό και το αποδεικνύει περίτρανα με τα δεκάδες «χτυπήματά» του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 33χρονος στράικερ ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι και σε 39 ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει 24 γκολ και 6 ασίστ. Ο Μαροκινός επιθετικός περνάει τη δεύτερη νιότη τη του στο μεγάλο λιμάνι και ζει σπουδαίες εμπειρίες, όπως αυτή της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, αλλά και της συμμετοχής στο Europa League.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του που επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο με έναν σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη και με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, παίζω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όταν ήμουν στο Κατάρ, όλοι πίστευαν ότι θα κλείσω εκεί την καριέρα μου, όμως έχω κάνει πολλές θυσίες για να παίξω πρώτη φορά σε Champions και Europa League, απέναντι στους καλύτερους και να σκοράρω απέναντι στους κορυφαίους στην Ευρώπη».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τον κορωνοϊό: «Στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι καλύτερη συγκριτικά με την Ισπανία και την Γαλλία και το υπουργείο λέει, πως από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις μετά από έναν μήνα σε καραντίνα. Γυμνάζομαι σπίτι, για να μπω σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις με την ομάδα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

O ένας επενδύει ο άλλος διαλύει…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024