Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τιμή της μάσκας θα πέσει λέει ο γγ Εμπορίου στο MEGA

Η τιμή της μάσκας θα πέσει λέει ο γγ Εμπορίου στο MEGA

Την σιγουριά ότι η τιμή της μάσκας θα πέσει άμεσα εξέφρασε στο MEGA ο κ. Πάνος Σταμπουλίδης, γενικός γραμματέας εμπορίου

Την σιγουριά ότι η τιμή της μάσκας θα πέσει άμεσα εξέφρασε στο MEGA ο κ. Πάνος Σταμπουλίδης, γενικός γραμματέας εμπορίου.

Από αύριο Δευτέρα γίνεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε ΜΜΜ και εσωτερικούς χώρους. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να πειθαρχούν στα νέα μέτρα της κυβέρνησης προκειμένουν να προστατεύονται οι ίδιοι και οι συμπολίτες τους.

Ο Πάνος Σταμπουλίδης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, μίλησε στην εκπομπή του MEGA σχετικά καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει επάρκεια μασκών στο εμπόριο, ενώ τόνισε ότι η τιμή τους θα πέσει τις επόμενες ημέρες.

«Υπάρχει επάρκεια στην αγορά. Το ΕΣΥ έχει καλύψει πλήρως τις ανάγκες του. Η αγορά έχει αρχίσει και καλύπτει τις ανάγκες της. Καθημερινά αυξάνονται οι παραγώμενες ποσότητες», τόνισε αρχικά.

«Η χειρουργική μάσκα, μπορεί να υποκατασταθεί με άλλο μέσο. Με μάσκες ισοδύναμες. Η εγχώρια παραγωγή θα καλύψει μεγάλο μέρος της ζήτησης. Ενώ γίνονται και εισαγωγές. Ώστε να πέσουν και οι τιμές.

Η τιμή διαμορφώνεται από την ζήτηση και την αγορά. Η χώρα δεν ήταν παραγωγός σε αυτά τα προϊόντα», συμπλήρωσε.

Όσο για το ζήτημα της διατίμησης που έχει πολλάκις συζητήθεί, υπογράμμισε ότι: «Διατίμηση κάνεις όταν έχεις εξασφαλίσει επάρκεια υλικού»

Συμβούλευσε μάλιστα τους πολίτες να αξιοποιήσουν τα ισοδύναμα μέσα και ανέφερε πως: η τιμή θα πέσει τις επόμενες μέρες»

«Θα δούμε τιμές μικρότερες από αυτές που βλέπουμε τώρα, γιατί έχω διασφαλίσει ότι θα διακινούνται ελεύθερα τα προϊόντα και θα γίνονται εισαγωγές»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που έχουν την υποχρέωση να διαθέσουν μάσκες στο προσωπικό τους, αλλά και στο τι περιμένει τους ανυπάκοους.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024