Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Επτά νέα κρούσματα στην Κύπρο

Κοροναϊός: Επτά νέα κρούσματα στην Κύπρο

Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού καταγράφηκαν στην Κύπρο από σύνολο 1.731 εργαστηριακών διαγνώσεων, όπως ανακοίνωσαν οι κυπριακές αρχές.

Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού καταγράφηκαν στην Κύπρο από σύνολο 1.731 εργαστηριακών διαγνώσεων, όπως ανακοίνωσαν οι κυπριακές αρχές.

Με βάση και τα τελευταία δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 864 -περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, από το πρόγραμμα εξέτασης 20.000 επαγγελματιών, ολοκληρώθηκαν σήμερα 415 εργαστηριακές διαγνώσεις από τα συμβαλλόμενα εργαστήρια, χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Από σύνολο 236 διαγνώσεων από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, εντοπίστηκαν δύο κρούσματα, ενώ από το σύνολο 195 διαγνώσεων από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα.

Παράλληλα, από 336 εργαστηριακές διαγνώσεις σε άτομα που επέστρεψαν από το εξωτερικό, προέκυψε ένα κρούσμα, ενώ σε 319 εργαστηριακές εξετάσεις από ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν εντοπίστηκαν θετικά αποτελέσματα.

Από 230 διαγνώσεις από τον έλεγχο 2.000 εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο ποτών και τροφίμων και τους οίκους ευγηρίας, δεν προέκυψε κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, οι Αρχές αναφέρουν πως «σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τις 3 το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλεύονται 13 άτομα, με δύο εξ αυτών να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς, ένας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και τέσσερεις στη ΜΕΘ Λευκωσίας.

Επίσης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται εκτός αναπνευστήρα ένας ασθενής. Η κλινική κατάσταση όλων των ασθενών στις ΜΕΘ είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Επιπλέον, σε όλα τα νοσηλευτήρια, πλην του νοσοκομείου αναφοράς, σε θάλαμο νοσηλεύονται πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024