Κοροναϊός: Παρατείνεται η αναστολή επισκέψεων στο Άγιο Όρος
Την παράταση της αναστολής εισόδου επισκεπτών-προσκυνητών στη χερσόνησο του Άθω έως τις 17 Μαΐου ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγίου Όρους
Την παράταση της αναστολής εισόδου επισκεπτών-προσκυνητών στη χερσόνησο του Άθω έως τις 17 Μαΐου ανακοίνωσε η διοίκηση του Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με την απόφασή της εξαιρούνται οι, ενταύθα, εργαζόμενοι και οι απαραίτητοι επαγγελματίες, καθώς και οι καθηγητές, μαθητές και βοηθητικό προσωπικό της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.
Στην απόφαση επισημαίνεται ότι «οι Αρχές και Υπηρεσίες στο Άγιον Όρος παρακαλούνται και καλούνται για τη συμμόρφωσή τους στις οδηγίες των ανωτέρω Ιερών Σωμάτων και της Διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και κάθε κυβερνητικής εντολής ή οδηγίας».
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Lolita Cercel: Γιατί μια εικονική ΑΙ τραγουδίστρια έχει εξοργίσει τους Ρομά
- Δάγκωσε τον σκύλο σας φίδι; – Οι πρώτες βοήθειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442