Γυμναστήρια και αθλητικοί χώροι: Πότε ανοίγουν, τι θα ισχύει για τη λειτουργία τους
Από τα τελευταία μέρη που θα σταματήσουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα είναι, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους
Από τα τελευταία μέρη που θα σταματήσουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα είναι, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους περιλαμβάνονται στο 7ο και τελευταίο στάδιο.
Αυτό το στάδιο -εφόσον φυσικά έχουν πάει καλά όλα τα προηγούμενα- θα εξελιχθεί στα μέσα με τέλη Ιουνίου, ενώ περαιτέρω θα εξειδικευτούν τα βήματα του Ιουνίου στις 18 Μαΐου.
Σημειώνεται ότι εκτός από τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους, στο 7ο στάδιο θα ανοίξουν επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και κέντρα διασκέδασης, μπαρ σε εσωτερικό χώρο.
Βέβαια, για αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν να αθληθούν, όπως διευκρίνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, η ατομική άθληση θα επιτρέπεται στους ανοικτούς χώρους και στη θάλασσα.
Μάλιστα, οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις και τα ανοιχτά γήπεδα θα ανοίξουν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και θα λειτουργούν με βάση τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»