Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Το Project Restart για την Premier League

Βρετανία : Το Project Restart για την Premier League

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση για την επανεκκίνηση της Premier League

Την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη σύσκεψη για την επανέναρξη της Premier League, όπου θα συζητηθεί το Project Restart, το οποίο πρέπει να πάρει και την έγκριση της βρετανικής κυβέρνησης.

Οι σύλλογοι είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να μπουν και πάλι στα γήπεδα στις 8 Ιουνίου, κάτι πάντως που για να συμβεί πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις το αργότερο μέχρι τις 18 Μαΐου.

Η κυβέρνηση δείχνει διατεθειμένη να στηρίξει το πλάνο επανέναρξης της Premier League, αφού κάτι τέτοιο θα άλλαζε προς το καλύτερο και την ψυχολογία του κόσμου.

Και αυτό αποδείχθηκε από τις δηλώσεις του γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού της Αγγλίας, Όλιβερ Ντόουντεν, που υπογράμμισε ότι πρέπει να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατόν.

Το πλάνο των Βρετανών, σύμφωνα με το BBC, αναφέρει ότι οι αγώνες θα είναι χωρίς θεατές, ενώ κάποιοι από αυτούς θα μεταδοθούν σε ελεύθερο κανάλι και όχι μέσω των συνδρομητικών που έχουν τα δικαιώματα, ενώ μένει να αποφασιστεί και τι θα γίνει με τα γήπεδα όπου θα γίνουν οι αγώνες.

Η κυβέρνηση έχει ένα δικό της πλάνο πέντε βημάτων για την επιστροφή στην κανονική ζωή, το οποίο περιλαμβάνει αύξηση στα τεστ που θα γίνουν, όπως και διατήρηση των μέτρων για το social distancing.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024