Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα»: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

«Βόμβα»: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο και ζητούν τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που αποδείχθηκε στα δικαστήρια ότι έχουν συνιδιοκτησία.

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε απόλυτα ΠΑΝΤΟΥ στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Και ετοιμάζεται να δικαιωθεί και στο CAS όπου σύμφωνα με πληροφορίες προσέφυγε κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που είναι πλέον και με την βούλα επίσημη και επικυρωμένη από τα ελληνικά δικαστήρια.

Από καταγγελία του Ολυμπιακού ξεκίνησε η έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου αποφάνθηκε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κοινή ιδιοκτησία, κάτι που απαγορεύεται ρητά.

Τόσο πρωτόδικα όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και συνεχίζουν να παρανομούν έχοντας την ίδια ιδιοκτησία. Τελεσίδικα πλέον για την ελληνική δικαιοσύνη υπάρχει πολυιδιοκτησία.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ήταν τώρα στην δεύτερη κατηγορία αν δεν προέκυπτε η τροπολογία της Κυβέρνησης που για να μην… χωρίσει την Ελλάδα στα δύο ο ΠΑΟΚ όπως απειλούσε άλλαξε την ποινή του υποβιβασμού για την βαριά παρανομία σε αφαίρεση βαθμών.

Όλα αυτά βεβαίως όταν είχε ήδη βγει επισήμως η απόφαση της ΕΕΑ που είναι και δεσμευτική όπως αποφάνθηκαν άλλωστε όλα τα δικαστήρια.

Ο Ολυμπιακός παρά την τεράστια του δικαίωση δεν μένει εδώ! Από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει με επιστολή του πως η παρέμβαση της Κυβέρνησης δεν έπρεπε να είχε συμβεί.

Τώρα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο Ολυμπιακός πάει μέχρι τέλους την υπόθεση ζητώντας το αυτονόητο προφανώς. Να ισχύσουν οι νόμοι και να τιμωρηθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την βαρύτατη παρανομία της πολυιδιοκτησίας στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ποινή που ισχύει, και όχι με βάση την τροπολογία της Κυβέρνησης, άρον-άρον για να σωθεί ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός μένοντας πιστός στην τακτική του, αφήνει στον ΠΑΟΚ τα φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια που έχουν… ημερομηνία λήξης και στην συνέχεια «ξεγυμνώνονται» όπως έχει γίνει ΠΑΝΤΟΥ έως τώρα και μέσω της δικαιοσύνης ζητά να τηρηθούν οι νόμοι και να τιμωρηθούν με υποβιβασμό οι δύο ΠΑΕ που παρανόμησαν.

Να θυμίσουμε πως στον ΠΑΟΚ… ωρύονταν μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για αδικία τονίζοντας πως θα πάνε στο CAS για να δικαιωθούν.

Το γεγονός όμως πως όλο και κάποιοι νομικοί θα βρέθηκαν να τους πουν πως αν πάνε στο CAS κινδυνεύουν με βαρύτερη τιμωρία, δηλαδή υποβιβασμό, ακόμη δεν έχουν κάνει το παραμικρό με την προθεσμία να φτάνει στο τέλος της.

Ο Ολυμπιακός και εδώ μπαίνει μπροστά και με την προσφυγή του στο CAS συνεχίζει το σκληρό ροκ στον ΠΑΟΚ που παρανομεί και αλλοιώνει, αποδεδειγμένα από το 2018 το πρωτάθλημα.

Καλές οι επικοινωνιακές «κορώνες» και τα παιχνιδάκια με αστείες εισηγήσεις που κάνουν και φοιτητές της νομικής να γελάνε, όμως στο CAS δεν περνάνε αστεία και παιχνίδια.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη πλέον κινδυνεύουν ξεκάθαρα με υποβιβασμό καθώς απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται παραδειγματικά η πολυιδιοκτησία.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024