O Tραμπ θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου παρά την αρχική ακύρωσή της
Μετά από πολύωρη σύγχυση, ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 17.00 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) στον κήπο του Λευκού Οίκου.
Προγραμματίστηκε, ακυρώθηκε και τελικά θα γίνει: ο Λευκός Οίκος, αφού αρχικά ανακοίνωσε και στη συνέχεια ματαίωσε την καθημερινή συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού προέδρου για την πανδημία, επανήλθε διαβεβαιώνοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει και πάλι απόψε στους δημοσιογράφους.
Μετά από πολύωρη σύγχυση, ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 17.00 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) στον κήπο του Λευκού Οίκου.
Εξοργισμένος από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν την περασμένη Πέμπτη οι δηλώσεις του για τη χρήση απολυμαντικών ως θεραπεία για την Covid-19, άφησε να εννοηθεί το Σάββατο ότι δεν θα ξαναμιλήσει στους δημοσιογράφους. «Δεν αξίζει τον χρόνο και τον κόπο!», έγραψε στο Twitter. Σήμερα επανήλθε, με μια ανάρτηση που έγραφε, με κεφαλαία γράμματα: «Ψευδείς ειδήσεις, ο εχθρός του λαού», επαναλαμβάνοντας μια φράση που έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.
FAKE NEWS, THE ENEMY OF THE PEOPLE!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 27, 2020
«Ποτέ δεν υπήρχαν, στην ιστορία της χώρας μας, τόσο εμπαθή και εχθρικά μέσα ενημέρωσης όσο αυτά που έχουν σήμερα, ακόμη και εν μέσω μιας εθνικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό», πρόσθεσε.
There has never been, in the history of our Country, a more vicious or hostile Lamestream Media than there is right now, even in the midst of a National Emergency, the Invisible Enemy!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 27, 2020
- Έτοιμο το κόμμα Τσίπρα – Μπήκαν οι πρώτες υπογραφές στην ιδρυτική διακήρυξη
- Είναι η άσκηση η «ασπίδα» κατά του άγχους;
- Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές – Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;
- Η μακροχρόνια σχέση «σκοτώνει» τον έρωτα;
- Εθισμένο στη Μετανάστευση το Λονδίνο: σωσίβιο για την οικονομία ή βόμβα για το μέλλον;
- Γροιλανδία, η επιστροφή – Τα ηγεμονικά σχέδια του Τραμπ μπαίνουν σε νέα φάση
- Δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και ερημοποιείται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442