Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ΚΚΕ για την Πρωτομαγιά : Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τους αγώνες μας, τους νεκρούς μας

Βίντεο ΚΚΕ για την Πρωτομαγιά : Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τους αγώνες μας, τους νεκρούς μας

Εξαιρετικό βίντεο για την Εργατική Πρωτομαγιά 2020 με κεντρικό σύνθημα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, επίκαιρο όσο ποτέ» κυκλοφόρησε το ΚΚΕ. «Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τους αγώνες μας, τους νεκρούς μας» αναφέρεται στο βίντεο με οπτικό υλικό από το Σικάγο 1886, τον Μάη 1936 στην Θεσσαλονίκη, το 1944 στην Καισαριανή αλλά και το σύνθημα στη Ν. Ορλεάνη 'Ο καπιταλισμός είναι ο ιός»

Βίντεο για την Εργατική Πρωτομαγιά 2020 με κεντρικό σύνθημα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, επίκαιρο όσο ποτέ» κυκλοφόρησε το ΚΚΕ.

«Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τους αγώνες μας, τους νεκρούς μας» αναφέρεται στο βίντεο με οπτικό και κινηματογραφικό υλικό από το Σικάγο 1886, και ακολουθεί ο Μάης 1936 στην Θεσσαλονίκη όπου ακούγεται η φωνή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου να αφηγείται.

Ακολουθεί αναφορά στην Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας. Ενάντια σ’ αυτό το σύστημα που γεννάει μόνο… βαρβαρότητα» υπογραμμίζει το βίντεο που επενδύεται με οπτικό υλικό από άνοιγμα μαζικών τάφων για τα θύματα από τον κορονοϊό στη Ν. Υόρκη, πανό απεργών εργατών στην Ιταλία, ‘Βιομήχανοι δολοφόνοι’, πρωτοσέλιδα για τα κέρδη των μεγιστάνων εν μέσω πανδημίας, σύνθημα στη Γαλλία ‘Τα κέρδη σας, οι νεκροί μας’, σύνθημα στη Μ. Βρετανία ‘Κάντε τους πλούσιος να πληρώσουν για τον κορονοϊό’, σύνθημα στη Ν. Ορλεάνη ‘Ο καπιταλισμός είναι ο ιός’, και κινηματογραφικό υλικό από κινητοποιήσεις στην Ελλάδα.

Το εξαιρετικό βίντεο

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024