Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει μάρτυρας της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στα χέρια μου»

Συγκλονίζει μάρτυρας της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στα χέρια μου»

Νέα αποκαλυπτική  μαρτυρία έρχεται να δώσει φως στην οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη.

Νέα αποκαλυπτική  μαρτυρία έρχεται να δώσει φως στην οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη.

Πατέρας ηλικίας 63 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του μετά από μεγάλο καβγά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας.

Φίλος της οικογένειας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα γεγονότα.

«Εδώ παίχτηκε μια τραγωδία. Υπήρχαν προστριβές», λέει ο μάρτυρας ο οποίος ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

«Ο νεαρός κυνηγούσε τη μητέρα του και την χτυπούσε με ένα σίδερο. Τον πήρα, τον ηρέμησα. Μετά ήρθε και ο πατέρας του, εξαγριώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Το πήρα τραυματισμένο το θύμα, το πήρα προς το σπίτι μου, είχε τραυματιστεί στο χέρι, ήταν σακατεμένο» αποκαλύπτει ο ίδιος και συνεχίζει: «Ξανά βγήκε ο δράστης, πυροβόλησε ξανά, άλλες δυο – τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου. Τα σκάγια με χτύπησαν και εμένα, ευτυχώς ελαφρά»

Αναφερόμενος στο θύμα, λέει ότι «δεν ήταν τοξικομανής, όπως έχει ειπωθεί, ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Στον εισαγγελέα ο 63χρονος

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 63χρονος.

Ο κατηγορούμενος κρατείται αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι και από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί για να διερευνήσουν τις συνθήκες του εγκλήματος, ενώ άμεσα συνελήφθη ο 63χρονος.

Η τραγική κατάθεση του πατέρα

Την ίδια ώρες ωστόσο, οι σοκαριστικές μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως ίσως να πρόκειται να μια προαναγγελθείσα τραγωδία, με την κατάθεση του πατέρα να κάνει λόγο ότι ο γιος είχε προχωρήσει αρκετές φορές σε βιαιοπραγίες κατά των μελών της οικογένειας στο παρελθόν.

«Μας χτυπούσε, και την μάνα του και εμένα» κατέθεσε στην αστυνομία ο πατέρας που σκότωσε τον γιο στην εξώπορτα του σπιτιού τους.

«Δεν πήγαινε άλλο», είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος με τις πληροφορίες για επιθετική συμπεριφορά του γιου προς τους δύο γονείς να φέρνουν στο φως κρυφές πτυχές του δράματος της οικογένειας. Ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών. «Έχω κάνει τρία μπάι – πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024