Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ύψη οι τιμές στα οξύμετρα - Επιστολή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Στα ύψη οι τιμές στα οξύμετρα – Επιστολή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει ότι οι τιμές στα παλμικά οξύμετρα έχουν τετραπλασιαστεί από την έναρξη της πανδημίας του κοροναϊού.

Επιστολή στον τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στέλνει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αναφορικά με τις τιμές στα παλμικά οξύμετρά.

Η Ένωση επικαλείται καταγγελίες πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες «η τιμή στα οξύμετρα έχει τετραπλασιαστεί, από την τιμή πριν την εποχή του κοροναϊού.

«Επί μήνες, τα διαφήμιζαν στην τηλεόραση και σε διάφορες ιντρνετικές σελίδες, προς 9,90 €. Μόλις άρχισε η πανδημία του κοροναϊού, εκτόξευσαν την τιμή, τέσσερις φορές πάνω και σήμερα πωλούνται στα 39.90 € και 49,90 €», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

«Εμείς, ως Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μετά την τοποθέτηση του καθηγητή Επιδημιολογίας κ. Τσιοδρα ότι δεν είναι απαραίτητη η αγορά του οξυμέτρου από κάθε ένα από μας αλλά ότι μπορούμε να κάνουμε την μέτρηση αυτή μέσω του γιατρού μας η του φαρμακείου, καλούμε τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στην προμήθεια αυτού του οξυγονομετρητη. Να το αγοράζουν από πιστοποιημένα καταστήματα, το δε Υπουργείο Ανάπτυξης, να προβεί σε απαραίτητους ελέγχους για τυχόν αισχροκέρδεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024