Για τις 18 Μαΐου ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί τελικά η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που αφορά στην εκποίηση της εταιρίας ΕΛΒΟ δίνοντας έτσι νέα παράταση στην διαδικασία

Η διαδικασία η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αφορά την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας που είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης .

Η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στο πλειοδοτικό διαγωνισμό ήταν για αύριο 28 Απριλίου .

Η παράταση της διαδικασίας αποφασίσθηκε καθώς εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας είναι αδύνατον στα ενδιαφερόμενα σχήματα ανάμεσα τους και επενδυτές από το εξωτερικό να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία που απαιτούνται για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ήδη ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει περισσότερα από έξι επενδυτικά σχήματα ανάμεσα τους : η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Γερμανική Krauss-Maffei WegmannGmbH & Co. KG , η Ισραηλινή Plasan, η Paramount Group αλλά και ελληνικά επενδυτικά σχήματα και ο ινδικός ομίλος Tata Group.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr