Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοψάλτη: Δεν ήταν προγραμματισμένο να περάσουμε από το Μαξίμου

Πρωτοψάλτη: Δεν ήταν προγραμματισμένο να περάσουμε από το Μαξίμου

Για όσα έζησε κατά τη διάρκεια της «κινητής» συναυλίας που δόθηκε στους δρόμους της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και τις επικρίσεις που δέχτηκε για την παρουσία μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Για όσα έζησε κατά τη διάρκεια της «κινητής» συναυλίας που δόθηκε στους δρόμους της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και τις επικρίσεις που δέχτηκε για την παρουσία μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, όταν κατεβήκαμε και περάσαμε την Ηρώδου Αττικού δεν ήταν προγραμματισμένο. Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν την ήξερε κανείς σχεδόν, εγώ την έμαθα τελευταία στιγμή γιατί δεν έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουμε για να μην μαζευτεί κόσμος. Το φορτηγό δεν σταματούσε πουθενά πέρα από κάποια φανάρια. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου, πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε ‘πώς πάει, πώς είμαστε’» τόνισε η σπουδαία καλλιτέχνις, για να συμπληρώσει:

«Λέει ‘γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ’ οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου. Αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον πρωθυπουργό».

Όπως είπε «ήταν μια στιγμή που με προβλημάτισε γιατί όλοι αυτοί που ήταν δίπλα στον πρωθυπουργό δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά δεν θα μπορούσα εγώ εκείνη την στιγμή να τους βάλω σε τάξη».

Κανένα πολιτικό χρώμα

Σύμφωνα με την κ. Πρωτοψάλτη «η συναυλία δεν είχε κανένα πολιτικό χρώμα, καμία πολιτική χροιά, είχε το χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας. Ήταν το δικό μου «ευχαριστώ» στους γιατρούς και όσους βοήθησαν την κοινωνία να σταθεί όρθια».

Όπως πρόσθεσε «αυτό το τριήμερο ήταν συγκλονιστικό. Κανείς από εμάς δεν ήταν προετοιμασμένος για τέτοια συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν από μπαλκόνια και γειτονιές της Αθήνας και μας αγκάλιασαν, με λουλούδια που μας έριξαν παιδάκια, με ζευγάρια που αγκαλιάζονταν στα μπαλκόνια».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024