Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πρωτοψάλτη έβαλε φωτιά στο Twitter

Η Πρωτοψάλτη έβαλε φωτιά στο Twitter

Ούτε η ίδια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και ούτε και ο δήμος Αθηναίων μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε μετά την χθεσινή εν κινήσει συναυλία της με τίτλο «Από τον Δρόμο με αγάπη», όπου πάνω σε ένα φορτηγό και έκανε τον γύρο του δήμου τραγουδώντας

Ούτε η ίδια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και ούτε και ο δήμος Αθηναίων μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε μετά την χθεσινή εν κινήσει συναυλία της με τίτλο «Από τον Δρόμο με αγάπη», όπου πάνω σε ένα φορτηγό και έκανε τον γύρο του δήμου τραγουδώντας.

Η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό «να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό και κέφι» όπως ανέφερε και η ίδια η τραγουδίστρια χθες, λίγο πριν ξεκινήσει αυτή τη μεγάλη βόλτα!

Ωστόσο, μάλλον κάθε άλλο παρά χαρά, ενθουσιασμό και κέφι φαίνεται να γέμισε του Έλληνες η κίνησή της αυτή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, από εκείνη την ώρα και μετά βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και όχι για καλό σκοπό. Πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν για την κίνησή της αυτή, σε μια περίοδο που η χώρα μας πενθεί για τον θάνατο περισσότερων από 130 ανθρώπων από τον κοροναϊό.

Ακόμα μια κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά είναι η επιλογή να σταματήσει το φορτηγό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται έξω από το Μαξίμου να παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός από ανθρώπους, που δεν τηρούν τις αποστάσεις των δύο μέτρων και δεν φέρουν κανένα μέσο προστασίας.

Ακόμα, στο παιχνίδι του «κραξίματος» μπήκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σχολιάζοντας το γεγονός ότι η Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τραγούδησε «Τα πιο ωραία λαϊκά» σχολίασε πως «δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»

Φυσικά, όπως γίνεται σε κάθε τι που συμβαίνει στην Ελλάδα -και όχι μόνο- η Twitterόσφαιρα δεν γινόταν να παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούσαν διάφορες απόψεις. Υπήρχαν αυτοί που «έκραζαν» για τους παραπάνω λόγους την τραγουδίστρια, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που προσπαθούσαν να την υπερασπιστούν.

Ωστόσο, εκτός από αυτούς υπήρχαν -ευτυχώς- και οι ψυχραιμότεροι, οι οποίοι αντιμετώπισαν απλώς με χιούμορ το όλο σκηνικό!

Δείτε και μόνοι σας:

https://twitter.com/Pappavanesa/status/1254069588209340416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254069588209340416&ref_url=https%3A%2F%2Fatakakiepitopou.gr%2Fprotopsalti-stin-ntalika%2F

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024