Λήξη συναγερμού στην ΓΑΔΑ μετά από την διαπίστωση ότι είναι «αρνητικός» στο κοροναϊό ο 27χρονος αλλοδαπός που είχε θεωρηθεί ύποπτος για κακοποίηση ανηλίκου στο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στην Μαλακάσα κι είχε παραμείνει στα κρατητήρια – με δεκάδες άλλες κρατουμένους- του αστυνομικού Μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αρνητικοί στο τεστ για τον COVID-19 βρέθηκαν κι οι 30 περίπου αστυνομικοί από κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες που είχαν χειρισθεί την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν την Μεγάλη Εβδομάδα, με την καταγγελία αλλοδαπού που διέμενε στην ίδια κλειστή δομή φιλοξενίας ότι ένας 27χρονος, επίσης αλλοδαπός, κακοποίησε την 10χρονη κόρη του.

Ο καταγγέλλων διαγνώσθηκε θετικός στον COVID-19 την περασμένη Τετάρτη κάτι που οδήγησε στην εξέταση δεκάδων αστυνομικών που ήλθαν σε επαφή μαζί του, στα πλαίσια καταγραφής και έρευνας της καταγγελίας του.

Όμως είχε παραμείνει η αγωνία για το αποτέλεσμα του τεστ στον 27χρονο ύποπτο για την κακοποίηση ο οποίος διέμεινε ένα βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, χωρίς να έχουν τηρηθεί -σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών, όλες οι δικλείδες ασφαλείας για μόλυνση από τον ιό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο