Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Στα «μπλε» και τη νέα σεζόν ο Κέπα

Τσέλσι: Στα «μπλε» και τη νέα σεζόν ο Κέπα

Η Τσέλσι θα κρατήσει και την επόμενη χρονιά τον Ισπανο πορτιέρο, παρότι ο Ιβηρας τερματοφύλακας δεν έκανε καθόλου καλή σεζόν.

Με τη φανέλα της Τσέλσι θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Κέπα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Η βρετανική ομάδα πριν τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και τη διακοπή των διοργανώσεων ήθελε να πουλήσει τον Ισπανό πορτιέρο, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες του Φρανκ Λάμπαρντ. Οι Μπλε τον είχαν αποκτήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι 90 εκατ. ευρώ, αλλά η επένδυσή τους δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Κέπα δεν έκανε καθόλου καλή σεζόν και ήταν δεδομένη η αποχώρησή του από το Stamford Bridge. Η κρίση του κορωνοϊού, ωστόσο και το γεγονός ότι έχουν πέσει πολύ οι τιμές στο μεταγραφικό παζάρι έκαναν τους ανθρώπους της Τσέλσι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να κρατήσουν τον Κέπα.

Ο Ιβηρας θα παραμείνει στο Λονδίνο και την επόμενη σεζόν, με στόχο να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να κερδίσει και πάλι το σεβασμό και την εκτίμηση του Φρανκ Λάμπαρντ και των ανθρώπων της Τσέλσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι βολιδοσκοπούσε την περίπτωση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αλλά η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Ιταλό πορτιέρε να φύγει.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024