Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και επισήμανε ότι το καλύτερο για όλους είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.
Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Πόρτο παραχώρησε ο Ζοσέ Σα.
Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού, ο οποίος μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι από τους Δράκους, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου.
Προσπάθησα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Η πεθερά μου είναι εδώ, η κουνιάδα μου κατάφερε να επιστρέψει. Τελικά ήταν καλύτερο που μείναμε.
Δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς η κατάσταση στην Ελλάδα, να είμαι ειλικρινής, αλλά βλέπω τους αριθμούς. Η Ελλάδα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά σε σχέση με την Πορτογαλία, όπου οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται κάθε μέρα.
Όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός, κάναμε για 2-3 ώρες εξετάσεις. Μετά επιστρέψαμε σπίτια και είδαμε στις ειδήσεις ότι η πανδημία είχε εξαπλωθεί και η ποδοσφαιρική δράση έπρεπε ν’ ανασταλεί».
Για το γεγονός ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τα παιχνίδια να πραγματοποιηθούν παίξουν κεκλεισμένων για λόγους δημόσιας υγείας: «Μου έτυχε να παίξω με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων, καθώς και σε ένα άλλο ματς λόγω επεισοδίων με τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο να παίζεις κεκλεισμένων, δεν έχει την ίδια αίσθηση και η ομάδα το νιώθει».
Την επιστροφή στις διοργανώσεις: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Η αναβολή συνεχίζεται. Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειωσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θ’ αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θ’ αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.