Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Διαιτητής ΑΕΚ-Άρης: «Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Ο Πορτογάλος διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης, Σοάρες Ντίας, ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Στα πρωτόγνωρα περιστατικά που βίωσε στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη τον περασμένο Μάρτιο, αναφέρθηκε μιλώντας σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας ο ρέφερι εκείνου του ματς, Σοάρες Ντιάζ.

Αυτό που του έμεινε αξέχαστο όπως τονίζει, είναι το συμβάν με τον βοηθό του τον οποίο έπιασε από τα γεννητικά όργανα ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθε κάποιος από τη μία ομάδα δίπλα στον έναν βοηθό μου και τον άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ήταν κάτι ντροπιαστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ήταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Παράλληλα έκανε και την αυτοκριτική για την πορεία του στον χώρο της διαιτησίας: «Εγώ ο ίδιος είμαι ανίκανος μερικές φορές. Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε μερικές αποφάσεις μου.

Όπως είναι, για παράδειγμα, ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει έναν ανοιχτό στόχο δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά είναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές κι αυτός αποτυγχάνει». Κατόπιν, είπε για τη σχέση του με τον διαιτητή VAR, τονίζοντας πως «δεν πρέπει να παρεμβαίνει.

Οι αποφάσεις είναι για τον διαιτητή στο γήπεδο, να πάρει την απόφασή του και να είναι αυτόνομος. Στην αρχή με το VAR υπήρχε μία φάση προσαρμογής. Τώρα είμαι εγώ αυτός που θα πω «δείτε αν η φάση είναι εντάξει, οπότε δεν θα υπάρχει θόρυβος αύριο».

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024