Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαρουφάκης ξαναπήγε στην Αίγινα - Δικογραφία από το λιμεναρχείο

Ο Βαρουφάκης ξαναπήγε στην Αίγινα – Δικογραφία από το λιμεναρχείο

Χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα αποφάσισε, για μία ακόμη φορά, να μετακινηθεί ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλή

Χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα αποφάσισε, για μία ακόμη φορά, να μετακινηθεί ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής, προφανώς κρίνοντας πως η βουλευτική του ιδιότητα του επιτρέπει να παραβιάζει τους νόμους που έχει θεσπίσει η ελληνική κυβέρνηση για όλους του Έλληνες πολίτες.

«Το λέω σε όσους θέλουν και πάλι να οργανώσουν προβοκάτσιες» ανέφερε.

Το απόγευμα της Παρασκευής μπήκε στο πλοίο της γραμμής και έφτασε στο νησί. Στο λιμάνι την ώρα εκείνη ήταν και ο δήμαρχος, Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος ελέγχει όλα τα δρομολόγια προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο σε μη μόνιμους κάτοικους.

Το πλοίο της γραμμής έδεσε στο  λιμάνι και ακολούθησε ο καθιερωμένος έλεγχος από τις Λιμενικές Αρχές. Αυτή τη φορά, ο κ. Βαρουφάκης δεν εξαφανίστηκε, ούτε διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς, αλλά περίμενε μέχρι οι λιμενικοί να απολυμάνουν το όχημά του.

Κατά την αναχώρησή του από τον Πειραιά όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το έγγραφο μετακίνησής του, απάντησε πως «δεν έχω καμία υποχρέωση να σας δείξω το Ε1 γιατί, σύμφωνα με τη βουλευτική μου ικανότητα, μπορώ να πηγαινοέρχομαι όπου θέλω».

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία από το λιμεναρχείο και έχουν δώσει κατάθεση δύο λιμενικοί από την Αίγινα.

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024