Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η οργή του Τσιόδρα

Η οργή του Τσιόδρα

Σωτήρης Τσιόδρας: Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τα όσα έγιναν στην κλινική στο Περιστέρι

Με έκδηλο εκνευρισμό εξήλθε νωρίτερα από την κλινική των «Ταξιαρχών» στο Περιστέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας προφανώς για τα όσα πληροφορήθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι συμβαίνουν εντός και εκτός της ιδιωτικής μονάδας.

«Σας παρακαλώ απομακρυνθείτε, αυτό που κάνετε δεν είναι υγειονομικά σωστό» είπε στους ρεπόρτερ ζητώντας να τηρηθούν οι αποστάσεις για να ξεκινήσει τη δήλωση του. Αμέσως μετά αποχώρησε γρήγορα με κινήσεις που «πρόδιδαν» απογοήτευση.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κλινική, 17 νεφροπαθείς νόσησαν και 17 εργαζόμενοι ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται επί συνόλου  226 ατόμων που βρίσκονται στο παλαιό διόροφο. Παρά το γεγονός ότι το κτίριο έχει σφραγιστεί και γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις στην οδό Πελοπίδος και στην κάθετη οδό  Ελευσινίων, εν τούτοις  λειτουργούν  κανονικά τα μικρά καταστήματα, ένα ψιλικατζίδικο κι ένα σνακ μπαρ, ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο.

Περαιτέρω, σε απόσταση 50 μέτρων και κατά μήκος 300 μέτρων λειτουργεί από τα χαράματα η καθιερωμένη λαϊκή της περιοχής η οποία μάλιστα, λόγω καλοκαιρίας, ήταν γεμάτη…

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024