Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας : Υπουργός μεγαλοεργοδοσίας ο Βρούτσης - ειδικεύεται στην κατάρτιση

Κουτσούμπας : Υπουργός μεγαλοεργοδοσίας ο Βρούτσης – ειδικεύεται στην κατάρτιση

Υπουργό της μεγαλοεργοδοσίας χαρακτήρισε το Γιάννη Βρούτση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προσθέτοντας για το φιάσκο με τα voucher ότι τελευταία «ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση». Επιτέθηκε παράλληλα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ότι δεν τολμούν να στηρίξουν την θέση για να πάρουν 800 ευρώ επίδομα οι επιστήμονες

Υπουργό της μεγαλοεργοδοσίας χαρακτήρισε το Γιάννη Βρούτση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προσθέτοντας για το φιάσκο με τα voucher ότι τελευταία «ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση».

Οι υπουργοί ειδικεύονται στη βρώμικη δουλειά

Ο γραμματέας του ΚΚΕ εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και υποστηρίζοντας πως τα έκτακτα αντεργατικά μέτρα που πήρε θα μείνουν και μετά την πανδημία πρόσθεσε:

«Τα έκτακτα μέτρα θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί για να ζήσουν οι επιχειρήσεις», λέει ο υπουργός της μεγαλοεργοδοσίας Βρούτσης, που έχει και την τιμητική του αυτές τις μέρες».

Και ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε πως ο κ. Βρούτσης «άτι ξέρει για να το λέει. Άλλωστε αυτή είναι η ειδικότητά του, οι κάθε είδους εξυπηρετήσεις για τη στήριξη μεγαλοεπιχειρηματιών, με ότι αντεργατικό και βάρβαρο συνεπάγεται αυτό, για τους ίδιους τους εργαζόμενους».

«Τελευταία βέβαια είδαμε και ότι ο συγκεκριμένος υπουργός της ΝΔ ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση. Έτσι γίνεται συνήθως στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Υπουργοί ειδικεύονται για να κάνουν την βρώμικη δουλειά» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αμηχανία

Ωστόσο ο γραμματέας του ΚΚΕ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα των voucher « βρήκε μια διέξοδο στην αμηχανία της για να ασκήσει κριτική» στην κυβέρνηση.

«Γιατί είναι πράγματι απορίας άξιον, πώς και τόσα χρόνια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για την ποιότητα των προγραμμάτων κατάρτισης που παρείχαν οι φορείς τους οποίους οι ίδιοι πιστοποιούσαν;» είπε ο κ. Κουτσούμπας

«Είναι δυνατόν να πιστέψει κανένας ότι όσο εμπορευματοποιείται η Παιδεία, μπορεί να κρατά ψηλά και το επίπεδο της παρεχόμενης μόρφωσης;

Μπορεί ο ιδιώτης ιδιοκτήτης μιας δομής Εκπαίδευσης να βάλει τη μόρφωση του λαού πάνω από τα κέρδη του;» αναρωτήθηκε ο γραμματέας του ΚΚΕ και υπογράμμισε:

«Και με την ευκαιρία κανείς σας, ούτε εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ούτε εσείς κύριοι του ΚΙΝΑΛ δεν τολμάτε να πείτε να εξασφαλιστεί οι επιστήμονες να πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρώ!!!».

Στην ιδιωτική υγεία δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στα κρούσματα κοροναϊού στις δύο ιδιωτικές κλινικές κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν δικαιούται να κάνει την «ανήξερη» και την «έκπληκτη» καθώς ήταν γνωστή και πλήθος οι καταγγελίες για «ελλιπή τήρηση των πρωτοκόλλων και των μέτρων υγιεινής» στον ιδιωτικό τομέα υγείας.

«Έπρεπε να είχατε πάρει μέτρα και το πιο βασικό από αυτά θα ήταν βέβαια η επίταξη του ιδιωτικού τομέα που θα έμπαινε κάτω από τον έλεγχο του δημοσίου. Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, που δεν έχει καμία σχέση με την μίσθωση υπηρεσιών, στην οποία αναφερόσασταν και εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα εξασφάλιζε μόνο την επάρκεια σε μέσα, αλλά θα προφύλασσε κι από τέτοια, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, περιστατικά» είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024