Κουτσούμπας : Το σκάνδαλο των «ΚΕΚ Βρούτση» βαραίνει όλη την κυβέρνηση
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την απόσυρση του σχεδίου για τα voucher.
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την απόσυρση του σχεδίου για τα voucher.
«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν ειδικός στα χατίρια προς τη μεγαλοεργοδοσία και τον αντικομμουνισμό.
»Τελευταία μάθαμε ότι ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση. Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο των “ΚΕΚ Βρούτση” βαραίνει όλη την κυβέρνηση, που έχει “Βρούτσηδες” για να της κάνουν και τη βρώμικη δουλειά.
»Έστω και τώρα να εξασφαλιστεί ότι οι επιστήμονες θα πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρώ» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, «για την απόσυρση των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης».
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης
- Τι εκτιμούν οι στρατιωτικές αρχές για το πλωτό drone στην Λευκάδα; – Ποιος ήταν ο στόχος και οι χειριστές του
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442