Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοναδική βραδιά στο BBC: Διάσημοι διασκέδασαν τους Βρετανούς στην καραντίνα

Μοναδική βραδιά στο BBC: Διάσημοι διασκέδασαν τους Βρετανούς στην καραντίνα

Μία… «μεγάλη βραδιά μέσα» (Big Night In) πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης οι Βρετανοί, οι οποίοι συντονίστηκαν στο BBC One για ένα άνευ προηγουμένου φιλανθρωπικό σόου.

Μία… «μεγάλη βραδιά μέσα» (Big Night In) πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης οι Βρετανοί, οι οποίοι συντονίστηκαν στο BBC One για ένα άνευ προηγουμένου φιλανθρωπικό σόου.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, σταρ του YouTube και πολλοί άλλοι διάσημοι της Βρετανίας και ολόκληρης της υφηλίου έκαναν την εμφάνιση τους στο τρίωρο σόου που είχε πολλές αναφορές σε παλιότερες εκπομπές του BBC.

Σκοπός της υπέροχης αυτής βραδιάς ήταν η διασκέδαση των Βρετανών που είναι κλεισμένοι σπίτι τους, αλλά και η παροχή βοήθειας στους αδύναμους και η αναγνώριση στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Κατά τη διάρκεια του σόου, συγκεντρώθηκαν πάνω από 25 εκατομμύρια λίρες. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε ευάλωτους ανθρώπους, των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κοροναϊού, σε όλη τη Βρετανία.

Γκεστ σταρ… ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη, συμμετέχοντας σε ένα σκετσάκι με τον διάσημο ηθοποιό Στίβεν Φράι. Το σκετσάκι είχε πολλές αναφορές στη μαύρη κωμωδία «Blackadder», όπου πρωταγωνιστούσε ο Φράι.

Στη συνέχεια, στο πλευρό του Ουίλιαμ βρέθηκαν η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους που συμμετείχαν στο καθιερωμένο στη Βρετανία εβδομαδιαίο χειροκρότημα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Οι Βρετανοί ξεκαρδίστηκαν με τις αγαπημένες τους κωμωδίες

Δέκα ηθοποιοί από την πασίγνωστη σειρά «Doctor Who», η οποία έχει ιστορία 50 χρόνων (!), εμφανίστηκαν στο σόου και άφησαν τα μηνύματά τους για το υγειονομικό προσωπικό.

«Απόψε, βρισκόμαστε όλοι μαζί για ένα σημαντικό λόγο. Για να επαινέσουμε και να ευχαριστήσουμε στους ειδικούς γιατρούς, τις νοσοκόμες και σε όλους όσους δουλεύουν στην πρώτη γραμμή του NHS, καθώς και στους οίκους ευγηρίας», ήταν το μήνυμά τους.

H πρωταγωνίστρια της βρετανικής κωμωδίας «The Vicar of Dibley» είχε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους τηλεθεατές: «Η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα περάσει. Δεν πρέπει να μένουμε στη στενοχώρια, αλλά να σκεφτόμαστε όλη τη χαρά».

Και πρόσθεσε: «Να είστε ασφαλείς. Να είστε ευγενικοί. Να τρώτε σοκολάτα. Ευχαριστήστε τον Κύριο και το NHS».

O Ματ Λούκας και ο Ντέιβιντ Γουίλιαμς, πρωταγωνιστές της περίφημης κωμωδίας «Little Britain» που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο του BBC, εμφανίστηκαν ξανά στην τηλεόραση έπειτα από μία δεκαετία.

Η Μιράντα Χαρτ και ο Τομ Έλις (γνωστός και από το «Lucifer») έκαναν ένα διαδικτυακό σκετσάκι με τους συμπρωταγωνιστές τους από την κωμωδία Miranda.

«Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά θα τις ξεπεράσουμε. Θυμηθείτε: δεν πειράζει αν δυσκολέυεστε ή αν βαριέστε. Είναι εντάξει να είστε καλά ή να μην είστε καλά. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους, η αγάπη πάντα νικά».

Σε ένα άλλο σπαρταριστό σκετσάκι, ο διάσημος Ντέιβιντ Τέναντ ως… δάσκαλος προσπάθησε να κάνει τηλεκπαίδευση στην άτακτη «μαθήτρια» Κάθριν Τέιτ.

Dua Lipa, Κρις Μάρτιν και πολλοί άλλοι τραγούδησαν όλοι μαζί

Στο σόου του BBC, δεν εμφανίστηκαν μόνο διάσημοι ηθοποιοί, αλλά και μουσικοί.

Διάσημοι σταρ του πενταγράμμου, όπως η Dua Lipa, Κρις Μάρτιν, Έλι Γκούλντινγκ, Rag ‘n’ Bone Man, Rita Ora και Sean Paul, τραγούδησαν το Times Like These των Foo Fighters, μαζί με τον τραγουιστή της γνωστής μπάντας, Ντέιβ Γκρολ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024