Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιόνσε : Δωρεά – Μαμούθ για τους πληττόμενους από τον κοροναϊό

Μπιγιόνσε : Δωρεά – Μαμούθ για τους πληττόμενους από τον κοροναϊό

Μεταξύ άλλων τα χρήματα θα διατεθούν για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των Αμερικανών

Σε δωρεά ύψους έξι εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η Μπιγιόνσε, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν για σε οργανισμούς υποστήριξης της ψυχικής υγείας αλλά και σε άλλες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Η σταρ σε συνεργασία με τον ιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #startsmall, προχώρησε στη δωρεά στην Εθνική Συνεργασία για τη Δημόσια Υγεία, στο Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες αλλά και σε οργανισμούς που εργάζονται για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας σε επίπεδο κοινοτήτων.

Ο ιός πλήττει δυσανάλογα τις έγχρωμες κοινότητες

Σε ανακοίνωση στο site της, η Μπιγιόνσε ανέφερε ότι τα ψυχολογικά βάρη έχουν αυξηθεί σημαντικά για τους ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Επιπλέον, πρόσφερε στήριξη σε μια γκάμα φιλανθρωπικών οργανώσεων που προσφέρουν αγαθά πρώτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, νερού, καθαριστικών, φαρμάκων, προστατευτικών μασκών και άλλων ειδών προσωπικής υγιεινής.

Σε δήλωσή της ανέφερε: “Οι έγχρωμες κοινότητες υποφέρουν σε εξαιρετικό βαθμό εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού. Πολλές οικογένειες ζουν σε περιοχές και σπίτια που δεν επιτρέπουν την εφαρμογή μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Κοινότητες που ήδη είχαν έλλειψη σε πόρους για την εκπαίδευση, την υγεία και τη στέγαση, τώρα έρχονται αντιμέτωπες και με έναν σοκαριστικό ρυθμό λοιμώξεων και θανάτων. Επιπλέον, σε αυτές τις κοινότητες υπάρχει έλλειψη σε τεστ, ενώ δεν είναι εξασφαλισμένη η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία”.

Σε online συναυλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι ο ιός στις ΗΠΑ σκοτώνει ανησυχητικά πολλούς μαύρους πολίτες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024