Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS» ζήτησε την άμεση αναστολή λειτουργίας της κλινικής «Ταξιάρχαι».
Τρεις νεκροί και 34 άνθρωποι θετικοί στον κοροναϊό είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» που βρίσκεται από χθες στο επίκεντρο της επικαιρότητας.
Ο κ. Παχατουρίδης, επηρεασμένος από τις εξελίξεις στην πόλη του, ανέφερε πως: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι»
Ο ίδιος συνεχίζοντας δήλωσε ακόμα:
«Με μοναδικό γνώμονα την προστασία λοιπόν της ζωής των συμπολιτών μου, ζητώ άμεσα από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς άμεση λήψη των απαραίτητων μέτρων για την θωράκιση της υγείας της πόλης.
Ξεκινώντας άμεσα από την αναστολή λειτουργίας της ιδιωτικής αυτής κλινικής. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται με συνεχόμενες απολυμάνσεις στα πέριξ της κλινικής».
«Ο αντιδήμαρχος είναι σύμβουλος στους καρδιολόγους της κλινικής, δεν εξετάζει. Δεν γνώριζε. Εγώ το πληροφορήθηκα εχθές όπου πληροφορήθηκα ότι ο κ. Τσίοδρας επισκέφθηκε την κλινική»
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων