Παρασκευή 24 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτοψία Γιάννη Μώραλη σε εργασίες καθαρισμού του Νεκροταφείου «Η Ανάσταση»

Αυτοψία Γιάννη Μώραλη σε εργασίες καθαρισμού του Νεκροταφείου «Η Ανάσταση»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως οι εργασίες καθαρισμού στο Νεκροταφείο της Ανάστασης, ήταν επιβεβλημένες,

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Νεκροταφείο «Η Ανάσταση», στο οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του πρασίνου για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου.

Ο κ. Μώραλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Καψοκόλη, συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον Προϊστάμενο του Κοιμητηρίου κ. Νίκο Κατσαφάδο για την πορεία των εργασιών και ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εκτεταμένων παρεμβάσεων, τις οποίες πραγματοποιούν οι Διευθύνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Νεκροταφείο «Η Ανάσταση» παρέμεινε κλειστό επί τέσσερεις ημέρες για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως οι εργασίες καθαρισμού στο Νεκροταφείο της Ανάστασης, ήταν επιβεβλημένες,

καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό κοιμητήριο με σημαντικά ταφικά μνημεία. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης σημείωσε:

«Είναι σαφές πως προτεραιότητα και κύριο μέλημα του Δήμου είναι η υλοποίηση κοινωνικών δράσεων και μιας σειράς προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, η λειτουργία του Δήμου δεν μπορεί να σταματήσει. Στην κατεύθυνση αυτή επισκέφθηκα το Νεκροταφείο της Ανάστασης και ενημερώθηκα για τις εργασίες που υλοποιούν οι Διευθύνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι καθαρό και αισθητικά αναβαθμισμένο, όπως το θέλουμε και εμείς και οι δημότες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, έτσι ώστε όταν αρθούν τα μέτρα να είναι το Νεκροταφείο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Κλείνοντας, επεσήμανε ότι η προσέλευση στα Νεκροταφεία απαγορεύεται πλην των ειδικών τελετών σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους, σημειώνοντας πως όταν αρθούν τα μέτρα οι δημότες θα μπορούν να το επισκέπτονται.

Sports in

ABC: «Ελληνική κόλαση για τη Ρεάλ στο Βερολίνο – Ακούς παντού μαλ@@α» (pic)

Χιλιάδες οι Έλληνες φίλαθλοι που βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Μαϊου 2024