Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Ο Τραμπ ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευση εισόδου μεταναστών

Κοροναϊός: Ο Τραμπ ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευση εισόδου μεταναστών

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τραμπ είπε ότι μόλις υπέγραψε το εκτελεστικό διάταγμα που είχε προαναγγείλει περί αναστολής εισόδου μεταναστών στη χώρα. «Το υπέγραψα πριν μπω στο δωμάτιο»

Στην υπογραφή διαταγής που απαγορεύει την είσοδο μεταναστών στις ΗΠΑ για 60 ημέρες προχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τραμπ είπε ότι μόλις υπέγραψε το εκτελεστικό διάταγμα που είχε προαναγγείλει περί αναστολής εισόδου μεταναστών στη χώρα. «Το υπέγραψα πριν μπω στο δωμάτιο».

Επικαλούμενος την ανάγκη «να προστατέψουμε τους αμερικανούς εργαζόμενους», εξήγησε πως η μετανάστευση πως τις ΗΠΑ αναβάλλεται ώστε να «διασφαλιστεί πως οι άνεργοι Αμερικανοί όλων των κατηγοριών θα είναι πρώτοι για τις νέες εργασίες» όταν οι περιορισμοί που έχουν θεσπιστεί εξαιτίας του κοροναϊού, αρθούν σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, το γραφείο του εξέδωσε τη διακήρυξη στην οποία όσοι αποκλείονται από την είσοδό τους προς τις ΗΠΑ χαρακτηρίζονται ως «κίνδυνος για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της οικονομικής ανοικοδόμησης μετά από την έξαρση του COVID-19».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024