Σκοτώθηκε σε τροχαίο 22χρονος αθλητής του Αερωπού Έδεσσας
Θρήνος στην Έδεσσα για τον θάνατο του 22χρονου Τάσου Μαυρόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης
Στο πένθος βυθίστηκε η Έδεσσα για τον ξαφνικό χαμό του 22χρονου αθλητή χάντμπολ Τάσου Μαυρόπουλου. Ο παίκτης του Αερωπού σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο προσέκρουσε σε τοίχο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρει ακαριαίο θάνατο.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ συμμετέχει στη θλίψη για το χαμό του Τάσου Μαυρόπουλου.
Ο νεαρός αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας υπήρξε ένας εξαίρετος νέος με σπάνιο ήθος που κοσμούσε τα γήπεδα.
Ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάσου Μαυρόπουλου, καθώς και στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
- Χάκετ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Θα το δείχνω στα παιδιά μου»
- Τα μηνύματα Λαγκάρντ για τα επιτόκια και το ευρώ – Τι συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες της ΕΚΤ
- Νέες ταινίες: Από τις Κάννες με αγάπη
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 150 προσαγωγές από τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ
- NBA: Τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (105-99) – Πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς (98-96, vids)
- Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό
