Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπέιλ: «Το 10ο Champions League ήταν το καλύτερο»

Μπέιλ: «Το 10ο Champions League ήταν το καλύτερο»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θυμήθηκε τους τίτλους που έχει κατακτήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε ότι η κορυφαία στιγμή ήταν η κατάκτηση του 10ου Champions League της βασίλισσας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013 και σ΄ αυτά τα επτά χρόνια, έχει περάσει καλές και κακές στιγμές, όπως είναι οι τελευταίοι μήνες, διάστημα στο οποίο φαίνεται να μην βρίσκεται στα βασικά σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, έχει κατακτήσει με τους Μαδριλένους τέσσερις φορές (2014, 2016, 2017, 2018) το Champions League και μιλώντας στο «BT Sport», θυμήθηκε αυτές τις στιγμές, τονίζοντας πως η κορυφαία ήταν η κατάκτηση του 10ου Champions League της βασίλισσας.

«Το 10ο (σ.σ. La Decima) ηταν ξεχωριστό. Ηταν η πρώτη μου φορά. Η αίσθηση την στιγμή που παίρνεις στα χέρια σου και σηκώνεις αυτό το τρόπαιο, είναι μοναδική. Και φυσικά ήταν και ο τρόπος με τον οποίο το κατακτήσαμε.

Ολα ήταν καινούρια για εμένα και εξαιρετικά. Επίσης ιδιαίτερο, ήταν για εμένα και το 12ο κύπελλο. Δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να κατακτήσουν το Champions League στο σπίτι τους (σ.σ. στο Κάρντιφ). Και φυσικά, το 13ο τρόπαιο που πήραμε στο Κίεβο με δικό μου γκολ. Εάν όμως, έπρεπε να διαλέξω ένα, θα επέλεγα το 10ο», δήλωσε ο έμπειρος άσος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024