Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια της Βάνας Μπάρμπα η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη

Στα χέρια της Βάνας Μπάρμπα η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη

Η Βάνα Μπάρμπα αποκτά την διάσημη βίλα που είχε ο Μιχάλης Ασλάνης στη Μύκονο

Την νέα της κατοικία στην Μύκονο απολαμβάνει πλέον η Βάνα Μπάρμπα καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη περνά για δέκα χρόνια στην γνωστή ηθοποιό και για χρόνια φίλη του εκλιπόντος έλληνα σχεδιαστή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και η ηθοποιός ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και έτσι το ακίνητο ήρθε η ώρα να περάσει στα χέρια της κολλητής του.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πέρασε στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη».

Μάλιστα σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη «θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης».

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο το οποίο είχε πουλήσει σε καλή τιμή, προ κρίσης.

Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο.

Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024