Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοτανίδου στο MEGA: Ο Covid-19 δεν σέβεται καμία ηλικία

Κοτανίδου στο MEGA: Ο Covid-19 δεν σέβεται καμία ηλικία

Η κ. Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσπάθησε να δώσει κάποιες απαντήσεις σχετικά με το θάνατο του 35χρονου ξυλουργού από κοροναϊό που έχει συγκλονίσει τη χώρα

Η κ. Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσπάθησε να δώσει κάποιες απαντήσεις σχετικά με το θάνατο του 35χρονου ξυλουργού από κοροναϊό που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η χώρα μας θρηνεί από εχθές το χαμό του νεαρότερου θύματος από την πανδημία, ενός 35χρονου άνδρα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο προβληματισμός, η θλίψη και τα ερωτήματα που αφορούν την απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι πολλά και η κ. Κοτανίδου έδωσε κάποιες απαντήσεις μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «LIVE NEWS».

«Ο Covid – 19 είναι μια ασθένεια που δεν σέβεται καμία ηλικία. Μπορεί τα περιστατικά σε νέες ηλικίες να είναι λίγα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσβάλει νεαρούς ασθενείς» ανέφερε σχετικά.

«Όλοι οι συνάδελφοι στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο ασθενής ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του. Η ραγδαιότητα αυτή υπάρχει και δεν σέβεται ούτε ηλικία, ούτε τίποτα» πρόσθεσε.

Όπως είπε «έχουμε να κάνουμε με μία ασθένεια που μπορεί να εξελιχθεί έτσι ανά πάσα στιγμή. Όσα δίνουμε αυτή τη στιγμή ως θεραπεία δεν είναι ενδεδειγμένα με σφραγίδα. Κάνουμε δοκιμές».

Αναφορικά με την αξιοπιστία των τεστ, τόνισε πως «στην ιατρική πέρα από τη βιοψία όλα τα τεστ έχουν κάποια μειονεκτήματα».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024