Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρούτσης για επίδομα 800 ευρώ: Την επόμενη εβδομάδα οι πληρωμές για τους νέους δικαιούχους

Βρούτσης για επίδομα 800 ευρώ: Την επόμενη εβδομάδα οι πληρωμές για τους νέους δικαιούχους

Στα επίδομα των 800 ευρώ που ήδη έχουν καταβληθεί αλλά και όσα αναμένεται να δοθούν το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης

Στα επίδομα των 800 ευρώ που ήδη έχουν καταβληθεί αλλά και όσα αναμένεται να δοθούν το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι: «Μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί 686 χιλιάδες επιδόματα των 800ιων ευρώ και αναμένονται και άλλες δύο τακτικές πληρωμές μέχρι τις αρχές Μαΐου».

Ο κ. Βρούτσης αναφερόμενος στις καινούριες κατηγορίες που εντάχθηκαν στους δικαιούχους, ο υπουργός δήλωσε ότι η τροπολογία κατατέθηκε και θα πρέπει να προηγηθεί η ψήφιση της στη Βουλή, οπότε η καταβολή αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στο επίδομα που θα πάρουν οι μακροχρόνια άνεργοι εξήγησε ότι θα πρέπει να μπουν στην ειδική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου για να καταχωρήσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε ακόμα και στην τηλεκατάρτιση των επιστημόνων και δήλωσε ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 160 χιλιάδες επιστήμονες και μέχρι το τέλος εβδομάδας θα έχουν γίνει οι πρώτες 80.000 πληρωμές.

Ο κ Βρούτσης, εξήγησε ότι η επιλογή να δοθούν τα χρήματα μέσω της τηλεκατάρτισης έγινε ώστε να χρησιμοποιηθούν χρήματα του ΕΣΠΑ και να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024