Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγγενής του 35χρονου στο MEGA: Είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός δεν του είπε να πάει στο νοσοκομείο

Συγγενής του 35χρονου στο MEGA: Είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός δεν του είπε να πάει στο νοσοκομείο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται όλη η χώρα, ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τι συνέβη και ένας νέος και -κατά τα φαινόμενα- υγιής άνθρωπος έφυγε από τη ζωή νικημένος από κοροναϊό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται όλη η χώρα, ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τι συνέβη και ένας νέος και -κατά τα φαινόμενα- υγιής άνθρωπος έφυγε από τη ζωή νικημένος από κοροναϊό.

Ο λόγος για τον άτυχο 35χρονο που αποτελεί το νεότερο ηλικιακά θύμα του κοροναϊού στη χώρα μας εγείροντας εκ νέου προβληματισμούς σχετικά με την θνητότητα του φονικού ιού σε νεαρές ηλικίες.

Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA ένας συγγενής του 35χρονου Γιάννη λέει πως ο άτυχος άνδρας που έφυγε αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και το μωράκι τους δεν επικοινώνησε με γιατρό και αυτός του είπε να μην πάει στο νοσοκομείο.

«Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε το παιδί. Την προηγούμενη Παρασκευή ήταν στη δουλειά. Πριν μια βδομάδα. Το Σάββατο στο σπίτι του ανέβασε πυρετό. Πήραν ένα γιατρό και τους είπε να πάρουν μια αντιβίωση και όχι να πάνε στο νοσοκομείο. Πήρε αντιπυρετικά», ανέφερε ο κ. Οσμάν στο MEGA.

«Όταν πήγε στο νοσοκομείο του έκαναν όλες τις εξετάσεις και βγήκε αρνητικός στον κοροναϊό. Έκαναν δύο φορές εξετάσεις. Το Μεγάλο Σάββατο του έκαναν τρίτη εξέταση και βγήκε θετικός. Αυτό το παιδί δεν είχε περάσει καμία αρρώστια» πρόσθεσε.

«Άφησε γυναίκα και παιδί. 18 μηνών το παιδάκι του έμεινε ορφανό. Η εγγονή μου έμεινε χήρα» κατέληξε ο κ. Οσμάν.

Τα τελευταία λόγια που είπε στον παππού του

Σοκαρισμένος είναι και ο παππούς του άτυχου άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 τόνισε πως ο εγγονός του δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ.

«Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό».

Στη συνέχεια συντετριμμένος δήλωσε: «Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. »Καλά είσαι;» »Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί», λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!».

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024