Ολυμπιακοί Αγώνες : Αναβολή και το 2021 αν δεν βρεθεί εμβόλιο κατά του κοροναϊού
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετατέθηκαν για το 2021, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον κοροναϊό
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετατέθηκαν για το 2021, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον κοροναϊό.
Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος για έναν χρόνο, ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς την ανακάλυψη του εμβολίου, οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε το 2021.
Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Ντέβι Σρίνταρ, με δηλώσεις της στο BBC τονίζει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2021 στο Τόκιο χωρίς να υπάρξει εμβόλιο.
Αντιθέτως, ο πρώην διευθυντής του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.