Έξω από την Τούμπα συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, με αφορμή τα 94α γενέθλια του Συλλόγου.
Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς παραβίασαν τις κυβερνητικές απαγορεύσεις για τη συνάθροιση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας.
Αρχικά, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες, οι οποίοι προέβησαν σε συστάσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να διαλυθούν, αλλά εκείνοι τους αγνόησαν.
Μετά από λίγο, έφτασαν και δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες καταδίωξαν τους οπαδούς και συγκρούστηκαν μαζί τους.
Μετά από λίγο επανήρθε η ηρεμία, ενώ σημειώθηκε προσαγωγή ενός ατόμου.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!