Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή στη Βόρεια Κορέα - Υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού

Ανατροπή στη Βόρεια Κορέα – Υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το Radio Free Asia ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εκπρόσωποι των Αρχών μιλώντας σε οργανισμούς και ομάδες πολιτών είπαν ότι υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού στη χώρα

Από το τέλος Μαρτίου έχουν εντοπιστεί στη Βόρεια Κορέα κρούσματα κοροναϊού, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Αρχές, αναιρώντας τις μέχρι πρότινος επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι η πανδημία δεν είχε φτάσει στη χώρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το Radio Free Asia ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι εκπρόσωποι των Αρχών μιλώντας σε οργανισμούς και ομάδες πολιτών είπαν ότι υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού στη χώρα, χωρίς να αναφερθούν σε συγκεκριμένο αριθμό, και κατονομάζοντας δύο πηγές μία στην Πιονγιάνγκ και μία στη Ριανγκανγκ.

Η Πιονγκγιάνγκ είχε προηγουμένως επιβάλει συνοριακούς ελέγχους και 30ήμερη καραντίνα σε όποιον ξένο προερχόταν από χώρα, όπου υπήρχε κρούσμα κοροναϊού, πετώντας δεκάδες διπλωμάτες έξω από τη χώρα στις αρχές Μαρτίου.

Οι αρχές της Βόρειας Κορέας «εξετάζουν εάν υπάρχει χώρος και τρόπος για να εισέλθουν μολυσματικές ασθένειες, παράλληλα με τον πλήρη αποκλεισμό των συνόρων, του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων» έως ότου τεθεί υπό έλεγχο η παγκόσμια πανδημία, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης KCNA το Σάββατο.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024