Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sky Italia : Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς - Ολυμπιακός

Sky Italia : Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς – Ολυμπιακός

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Italia, η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου!

Κύβος ερρίφθη; Ίσως, αλλά πλέον βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στον προγραμματισμό λήξης της σεζόν, με την UEFA να φαίνεται πως έχει βρει το σχέδιο για την ολοκλήρωση των Champions και Europa League!

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Sky Italia» φέρνει στο φως το πλάνο που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και μάλλον είναι το επικρατέστερο για το τέλος της σεζόν! Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για επιστροφή των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις αρχές Αυγούστου και διεξαγωγή αγώνων ανά τρεις ημέρες. Όλα αυτά ωστόσο με μία προϋπόθεση: Να έχουν ολοκληρωθεί ΟΛΑ τα εγχώρια πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου» και μετά να βγουν εκ νέου στη σέντρα το Champions και το Europa League!

Το πλάνο δείχνει επιστροφή του Europa League στις 2-3 Αυγούστου με τα πρώτα ματς των ζευγαριών Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε που δεν έγιναν. Και όλες μαζί οι ρεβάνς (8 στο σύνολο) να διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών και το Γουλβς-Ολυμπιακός φυσικά!

Από εκεί και έπειτα, το πλάνο θέλει το Champions League να επιστρέφει σε δράση το διήμερο 7-8 Αυγούστου, διεξαγωγή των προημιτελικών στις 11-12 και 14-15 Αυγούστου, των ημιτελικών 18-19 και 21-22 του μηνός και του τελικού στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη!

Όσον αφορά το Europa League, οι ρεβάνς των «16» όπως είπαμε πάνε για 6 Αυγούστου, τα προημιτελικά στις 10 και 13 Αυγούστου, τα ημιτελικά 17-20 και ο τελικός στις 27 του μηνός στο Γκντανσκ της Πολωνίας!

Όπως φαίνεται λοιπόν, απομακρύνεται αρκετά το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός Final Four…

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024